URL | Priority | Change frequency | Last modified (GMT) |
---|---|---|---|
https://www.laenger-frischhalten.de/71/wildschweinrucken-sous-vide-gagart-mit-pfifferlings-kartoffeln-grunkohl-und-portwein-brot-sauce/ | 20% | Monthly | 2016-07-05 17:15 |
https://www.laenger-frischhalten.de/56/schinken-unter-vakuum-verpacken-schinken-vakuumieren/ | 20% | Monthly | 2012-11-01 16:42 |
https://www.laenger-frischhalten.de/48/wurstchen-unter-vakuum-einschweisen-ganz-einfach/ | 20% | Monthly | 2012-11-01 13:32 |
https://www.laenger-frischhalten.de/39/sous-vide-kochbucher-tzschirner-vilgis-sous-vide/ | 20% | Monthly | 2012-11-01 11:39 |
https://www.laenger-frischhalten.de/33/brot-vakuumieren-so-gehts-richtig/ | 20% | Monthly | 2012-11-01 10:26 |